Contact Us

Ads 468x60px

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ – Ο Εισπράκτορας Με Το Βαρύ Χέρι (με βίντεο φωτιά)

Τον Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ τόνε θυμάστε να υποθέσω. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες λατινοαμερικάνου τερματοφύλακα μαζί με τον Χόρχε Κάμπος του Μεξικού, μόνο ασούμε που εκεί που ο Κάμπος ήταν λίγο πιο πλουμιστός και χρωματιστός, ο Χοσέ Λουίς ήταν αλαφρώς πιο βαρύς, αγριωπός και τρομακτικός.
Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ – Ο Εισπράκτορας Με Το Βαρύ Χέρι (με βίντεο φωτιά)
Το ποδόσφαιρο βέβαια το γκαζονάτο, το ενεργό, έχει πάψει εδώ και καιρό να απασχολεί τον 45χρονο πλέον Σιλαβέρτ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει παρατήσει την μεριά του αθλήματος που μυρίζει μπίζνα.

Ως εκ τούτου και επειδή τον Χοσέ Λουίς τον έβλεπες και έλεγες «αυτός για πορτιερομπράβος μου κάμει», το πρόσφατο επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και του ποδοσφαιρικού μάνατζερ Πάμπλο Σέγιας, δεν έπρεπε να μας εκπλήσσει τόσο. Αν και η έκπληξη έχει περισσότερο να κάνει με το γεγονός ότι έγινε ον κάμερα να πούμε.
Ο Χοσές λοιπόν που λέτε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ιδίου, τα είχε κάνει πλακάκια με τον Πάμπλο, διά να κάνουν παικτομπίζνες και να στείλουν παίκτες στα εξωτερικά. Τα συμφωνήσαμε λέει ο πρώην γκολκίπερ της Εθνικής Παραγουάης και διά τούτο μού χρωστάει μάνια, λεφτά, ντινέρια από τις μεταγραφές των Αργεντινών Ρολάντο Ζαράτε στο Μέχικο και του Σεμπαστιάν Ρομέρο στην Ελλάδα. Ναι, ναι, σωστά ακούσατε, του Σεμπαστιάν Ρομέρο.
Ο Σέγιας βέβαια, να είναι καλά ο άνθρωπος, αφού τη γλίτωσε δήλωσε απορημένος, ότι δεν ξέρω τι λέει ο κύριος, καθότι εγώ δεν είχα σχέση με τις μεταγραφές αυτές. Εγώ ασούμε, κύριε πρόεδρε, έναν παίκτη πούλησα με τον Σιλαβέρτ, τον Εμιλιάνο τον Μαρτίνεθ στην Τίγρες του Μέχικο και του έδωκα το ποσοστό του, που ανέρχεται στα 25 χιλιάρικα ντάλαρς.
Αυτά βέβαια, ποσώς απησχόλησαν τον Σιλαβέρτ, που ακόμα και όταν πάταγε γκαζόν, δεν ήταν δα και ο πιο ήρεμος άνθρωπας. Έτσι ξηγιέσαι μωρή λάμια, του λέει του Σέγιας, θα σου πω εγώ τώρα τι έχει να γίνει. Ο Σέγιας σου λέει, σιγά τι θα μου κάνει δηλαδή, θα μου στήσει καρτέρι και συνεχίζει τις καθημερινές του μπίζνες.
Και φτάνει ο Σέγιας με έναν παρατρεχάμενο στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες και ποιος του έχει στήσει καρτέρι στην αίθουσα υποδοχών να πούμε, ωσάν τη μάνα που περιμένει τον γιόκα της από τα ξένα; Ω ναι, σωστά μαντέψατε φίλες και φίλοι, ο Χοσέ Λουίς ο Σιλαβέρτ. Με θυμάσαι ρε Σέγιας, του λέει, ως άλλος Σταμάτης Γαρδέλης και πριν προλάβει να πει μα σε παρακαλώ Χοσέ Λουίς τι πράματα είναι αυτά, ο δικός μας τον έχει πάρει στο κατόπι, με τον παρατρεχάμενο του Σέγιας να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη και τον Σέγιας να τις τρώει στα γεμάτα και στα ξώφαλτσα.
Το συγκλονιστικό είναι πως σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου ο Σιλαβέρτης είναι σε πόζα μποξέρ με τα χεράκια σε θέση μάχης λες και ξηγιέται ντιρέκτ στον Ρόκι Μπαλμπόα, ενώ ο Σέγιας ξεπερνάει δεν ξεπερνάει το ένα μέτρο και εξήντα.
Τελικώς δεν ξέρω που έμεινε το σκηνικό, η κάμερα δείχνει μια εικόνα ενός κάπως πιο χάρντκορ Μπένι Χιλ ξηγητού, δηλαδής η τρεχάλα παραμένει, αλλά με ζντούπια αντρίκια και ουχί σφαλιάρες της σειράς.
Όπως και να ‘χει, το βασικό μάθημα που πήραμε φίλες και φίλοι από το σημερινό επεισόδιο είναι το εξής: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΣΙΛΑΒΕΡΤ. Όχι και τίποτε άλλο, αλλά μπορεί να βρεθούμε να πλερώνουμε τα τσιμέντα από άλλες μπίζνες του. Η συλλογιστική του είναι οδυνηρά απλή άλλωστε. Εγώ θα τα πάρω τα λεφτά μου. Το ποιος θα τις φάει δεν με απασχολεί. Ως εισπράκτορα πάντως, η τακτική του έχει ένα ρισπέκτ.
φεηζμπούκι σας λέω, πρώτο πράμα
http://www.facebook.com/group.php?gid=112659545417352
Εξώφυλλο ημέρας: Ο Τοπ Μέλερ έρχεται λέει στην ΑΕΛ. Χωρίς να θέλω να φανώ κακός, αλλά γνωρίζουν ότι δεν είναι μικρό και επώνυμο έτσι; Δεν τόνε βαφτίσαν ασούμε Τοπ από το Τοπένγκος ή το Τόπανιος και το Μέλερ είναι το επώνυμο. Κλάους Τοπμέλερ τόνε λένε τον άνθρωπα, δεν είναι ανάγκη να του κάνουν το επώνυμο ασιατικό. Τοπ Τσου Μέλερ ασούμε, ή κάτι τέτοιο. Κλάους ένα, Τοπμέλερ δύο. Άνα μπράβο.


gazzetta.gr 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Stats